Interieurarchitect

5x de trendy stoelen van dit moment

Wil jij nieuwe stoelen in huis halen? Wij vertellen jou wat de 5 meest trendy stoelen van dit moment zijn! Hierdoor hoef jij zelf niet te zoeken naar de leukste stoelen, maar zetten wij ze al voor je klaar. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Een stoel waarin je kunt relaxen

Je wilt natuurlijk een stoel in huis halen waar je in kunt relaxen. Dan is de fauteuil zeker een de juiste optie voor jouw kamer! Ga voor een stoere industriële fauteuil voor een gave uitstraling in de ruimte. Deze zie je vaak in neutrale kleuren, zoals cognac, zwart en beige. Hierdoor is deze stijl gemakkelijk in ieder huis te plaatsen.

Een andere populaire relaxstoel bevat velvet of teddystof. Deze zachte stof is nog steeds een enorme trend op dit moment. Vaak vind je deze stoel in lichte pastelkleuren of wittinten. Geniet op deze zachte stoffen met een kleedje, theetje en een goed boek of serie en je kunt urenlang relaxen op dit meubel.

De hoge stoelen die je overal ziet

Je ziet het tegenwoordig overal: barkrukken. Waar je deze vroeger alleen in de kroeg zag en ze vooral uit hout bestonden vind je ze tegenwoordig ook al in vele eetkamer. Je ziet vaak een keukeneiland met een verhoging waaraan deze krukken kunnen staan. Het comfort is ook een stuk verbeterd sinds de kroeg krukken.

De trendy modellen die je tegenwoordig vaak ziet zijn de robuuste barkrukken die bestaan uit suède leer en gecoat metaal. Dit staat prachtig in iedere keuken. Combineer de barkruk met een mooie bartafel voor een gezellige en comfortabele eethoek. Maak het af met leuke accessoires en je kunt urenlang gezellig tafelen aan de hoge tafel.

Populaire eetkamerstoelen om aan te tafelen

Naast urenlang tafelen aan een bartafel kun je ook kiezen voor eetkamerstoelen. Mocht je het niet fijn vinden om hoog te zitten, dan is dit de perfecte oplossing. Tegenwoordig zijn we veel verschillende stijlen stoelen. Je kunt namelijk kiezen voor de industriële stijl waarbij er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten en kleuren.

Verder zien we in de moderne stijl wat strakkere stoelen en in de romantische stijl veel met velvet stof. Een echte trend die we zien is dat meerdere stijlen stoelen worden gecombineerd aan de eettafel. Soms worden de stoelen aan één kant ook vervangen door een eetbank. Deze kun je leuk aankleden met kleedjes en kussentjes om extra sfeer te creëren.

De leukste kuipstoelen voor in en buiten huis

Je hebt dit type stoel van afgelopen jaar voorbij zien komen. De kuipstoel is helemaal terug van weg geweest! In allerlei verschillende soorten, maten, materialen en kleuren kun je deze stoel vinden. Daarnaast zijn er ook modellen die geschikt zijn voor buitenshuis, waardoor je een mooie zithoek krijgt in de tuin.

In huis zien we deze stoelen veel terugkomen aan de eettafel. In de moderne sfeer wordt er vaak een ronde tafel gecombineerd met een kuipstoel. Dit contrast geeft een speels effect en ziet er strak uit. Vaak worden er dan verschillende kleuren gebruikt of zelfs helemaal verschillende stijlen stoelen.

Design stoelen voor in huis

Tot slot zijn de design stoelen steeds populairder. Hierbij kun je denken aan bekende ontwerpers die stoelen maken voor een wat hogere prijsklasse. Een kenmerk van design is dat er gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Hierdoor is de kwaliteit altijd hoog en kun je uitgaan van jarenlang zitgarantie.

Verder zijn design stoelen steeds populairder aan het worden aangezien mensen meer op duurzaamheid zitten tegenwoordig. Fast fashion is uit aan het raken en die trend zien we ook in meubels. Een keer investeren in mooie, tijdloze meubels in plaats van ieder jaar een nieuw interieur. Benieuwd welke stoel bij jou past? Klik hier en kom erachter!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in