Ramen en deuren

Wintek

Wintek is een professioneel bedrijf in advies en plaatsing van ramen, deuren, veranda’s en garagepoorten. Ondertussen bestaan wij 20 jaar en zijn wij er terecht fier op dat wij ondertussen gerust het grootste bedrijf in de regio in ons vakgebied mogen worden genoemd. De constante groei van ons bedrijf maakte het voor ons noodzakelijk om te kiezen voor een betrouwbare partner voor de aanlevering van ramen en deuren met de nodige productiemogelijkheden. Wij waren dan ook vereerd om in maart 2006 als eerste in Belgie een Newlook PROFEL showroom te mogen openen.

De verregaande samenwerking met onze vertrouwde en enige leverancier PROFEL heeft geleid tot een uitzonderlijk uitgeruste trendy toonzaal van meer dan 700 m2 te TIENEN. In een gezellige en aangename sfeer laten wij U alle mogelijkheden ontdekken van hedendaags buitenschrijnwerk van topkwaliteit. De modulaire opbouw zorgt ervoor dat wij U steeds alle toonaangevende vernieuwingen vlot kunnen inpassen. Onze toonzalen blijven zo steeds up to date. In 2012 hebben wij een 2de toonzaal in LEUVEN geopend , gelegen aan de bekende Vaartkom. Aangezien een groot gedeelte van onze afzetmarkt zich in het Leuvense bevindt vonden wij het opportuun om ook deze klanten een betere service te geven met een nieuwe showroom in hun buurt. In deze trendy winkel in een trendy buurt kunnen wij de klanten in een aangename sfeer ontvangen en adviseren.

Activiteit

Zowel in hout , PVC en aluminium kan elk raam volledig samengesteld worden naar Uw persoonlijke smaak en stijl. Onze PROFEL producten bieden een zeer grote waaier van mogelijkheden als het gaat over de esthetiek van Uw buitenschrijnwerk. Wij bieden U de voordelen van een gecontroleerde kwaliteitsproductie en een naar Uw persoonlijke keuze samengesteld product. Onze producten passen zich naadloos aan de door U vooropgestelde stijl. Voor elk ontwerp bieden wij de gepaste oplossing aan. Graag geeft Wintek u persoonlijk advies over de isolatiewaarde, want het is niet enkel de isolatiewaarde van glas of van profiel die belangrijk is, maar wel het samenspel van beiden.

Videos

Ramen en deuren, binnen en buiten - Wintek

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in