Remeha - Verwarming

Persbericht

Batibouw: Remeha lanceert de Remeha Tzerra Hybrid, dé verwarming van de toekomst!

Remeha, fabrikant van huishoudelijke en industriële verwarmingsoplossingen, laat de consument op Batibouw (Palais 12 Stand 519) kennismaken met een nieuw gamma hybride verwarmingsinstallaties. Net zoals bij hybride wagens combineert een hybride verwarmingsinstallatie fossiele brandstoffen en hernieuwbare energie.

Hybride werking

Een hybride installatie is zo ingesteld dat deze steeds de energiebron met de kleinste energiekost aanspreekt. Wanneer verwarmen met hernieuwbare energie meer energie of elektriciteit kost, zal de installatie automatisch overschakelen op de andere energiebron met een lagere investeringswaarde. Een hybride regeling zorgt voor een zeer snelle overschakeling. Dankzij deze werking is de gebruiker steeds verzekerd van voldoende warmte en van voldoende sanitair warm water aan de laagste kostprijs.

De koppeling tussen fossiele brandstof en hernieuwbare energie is een zeer efficiënte en duurzame manier van warmtewinning. Deze hybride installaties kunnen tot  25% meer energie besparen in vergelijking met verwarmingsinstallaties op enkel fossiele brandstof. Daarbij heeft het niet enkel een positieve invloed op de energiefactuur, maar draagt het ook bij aan een groenere toekomst. Een hybride installatie heeft een kleinere impact op het milieu omdat er minder CO2-uitstoot is.

“Een hybride installatie is een interessante optie voor wie zijn woning graag op ecologische wijze verwarmt en financieel doordacht in het leven staat.”, zegt productmanager Jan Deklerck bij Remeha.

Remeha Tzerra Hybrid


Remeha stelt voor de Remeha Tzerra Hybrid, de geavanceerde warmtepomptechnologie in combinatie met de meest buitengewone en compacte condensatiegaswandketel. De hybride werking zorgt ervoor dat het systeem automatisch en zeer snel in alle omstandigheden kiest voor de meest efficiënte en goedkope energiebron. Dankzij de Remeha Tzerra Hybrid bespaart u efficiënt kosten bij uw verwarming en sanitair warmwaterproductie. Dit duurzame duo stoot eveneens tot 20% minder C02 uit. De Remeha Tzerra Hybrid vermindert uw verwarmingskosten en draagt bij aan uw groene toekomst.

Kenmerken

De Remeha Tzerra Hybrid is de combinatie van de buitengewone Remeha Tzerra condensatiewandketel (M24/28 c Plus) met hybride module en een lucht/water warmtepomp buitenunit (4 – 8 kW). De hybride regeling gebeurt op basis van de energiekost om zo zuinig mogelijk te werken.

De Remeha Tzerra is een compacte en energiezuinige verwarmingsketel die uit  slechts 5 modules bestaat en voor degelijke verwarming en instant sanitair warmwater zorgt (geen nood aan extra boilervat). 
 
De Remeha Tzerra Hybrid is de ideale hybride module voor kleine tot middelgrote gezinswoningen (halfopen tot open bebouwing) die een efficiënte verwarming en een grote hoeveelheid instant sanitair warm water wensen. Door de eenvoud in installatie (slechts 5 modules), nazorg en een aantrekkelijke prijs is de Remeha Tzerra Hybrid de installatie voor een groenere toekomst.

- Meest compacte oplossing

Perfect te integreren in een kast dankzij zijn kleine afmetingen 370x530x360 mm.

- Installatievriendelijk

Zeer gemakkelijk te monteren en installeren dankzij het doordachte ontwerp.

- Duo verwarmingcircuit

Enige hybride module op de
markt dat beschikt over 2 ingebouwde verwarmingcircuits.

(1 gemengd + 1 direct circuit)

- Groene gedachte

Stoot 20% minder CO2 uit dan een klassieke condenserende gasketel.

- Kostenbesparend

Het hybride systeem verkiest steeds de meest zuinige energiebron voor de aansturing van uw verwarming of sanitair warmwaterproductie.

- Top prestaties

Rendement van 109,2% (50°C - 30°C)
Royaal tapwaterdebiet tot 19 l/min

- Ecolabel

Verwarming A++
Sanitair warm water A

Meer informatie? Kom langs op onze stand op Batibouw Paleis 12 Stand 519 of surf naar onze site www.remeha.be

Bekijk meer persberichten van Remeha - Verwarming

Remeha biedt verwarmingsoplossingen op basis van gas, stookolie en hernieuwbare energie zoals zone-energie en gasabsorptiewarmtepompen.

Koralenhoeve 10
2160 Wommelgem Vraag informatie aan