MEERS PATRICK b.v.b.a.

logo

Dak- en houtprojecten Meers Patrick BVBA is uw specialist in daken, groendaken en diverse houtprojecten in Limburg en daarbuiten. Dankzij vijftig jaar ervaring staan wij garant voor het beantwoorden van al uw vragen en de uitvoering van al uw wensen aangaande daken, dakisolatie en gevelbekleding. Daarnaast stemmen wij graag onze idee├źn af op uw verlangens bij de aanleg van uw carport, poolhouse en loungeruimte in uw tuin. Samen met u maken wij er iets mooi van!

Activiteit:

dakwerken, gevelbekleding, houtprojecten, houten buitenconstructies, hellende daken, nieuwbouw, renovatie, herstellingen, isoleren van daken en zolders, bekleden van dakoversteken, plaatsen van dakramen, zinkwerken, platte daken, groene daken, gevelbekledingen, zolderruimtes woonklaar maken, binnenafwerkingen, terrasafwerkingen, carports, poolhouses, maatwerk tuinelementen, afsluitingen, poorten

Industrieterrein De Spelver II - Bremakker 53
3740 Bilzen Vraag informatie aan

Foto's van MEERS PATRICK b.v.b.a.

Wie zijn wij?

Nieuwbouw of renovaties. Voor elke vraag rond uw dak, zoeken wij samen met u naar het juiste antwoord. Wij werken vernieuwend of behoudend, rekening houdend met uw budget, uw bezorgdheden en uw wensen. Wij nemen de tijd om samen met u aan tafel te gaan zitten om uw project de aandacht te geven die het nodig heeft en verdient.

Bekijk meer foto's van MEERS PATRICK b.v.b.a.

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.