Marchetta Bouwprojecten

Marchetta Bouwprojecten

Marchetta Bouwprojecten is een onderdeel van de Marchetta Bouwgroep. Een familiebedrijf met ruim dertig jaar ervaring én duizenden realisaties. Met Claudia, Cerina en Gianni staat intussen de tweede generatie aan het roer. Jouw garantie op een familiale en persoonlijke aanpak.

Activiteit:

Een eigen huis of appartement is een prima investering en een droom voor velen. Met onze ervaring kunnen wij die droom werkelijkheid laten worden. Bij Marchetta Bouwprojecten streven wij ernaar nieuwbouwwoningen en appartementen aan te bieden aan zeer gunstige prijzen! Ook betaalbare bouwgronden kan je in ons aanbod terugvinden.

- Elke woning uniek
Onze projectwoningen en appartementen worden standaard afgewerkt tot op de chape. De binnen afwerking kan je als volgt zelf nog kiezen naar eigen smaak. Wij werken deze graag voor je af op korte termijn. Een uniek huis. Op maat van jouw levensstijl, gezinssituatie en persoonlijke smaak. Dat vraagt om een ruime keuze voor keuken, badkamer, binnendeuren, trappen, vloeren en wandtegels. Marchetta Bouwprojecten zorgt altijd voor minstens twee en meestal zelfs drie leveranciers. Met de meeste leveranciers werken we al meer dan 20 jaar samen. Jouw voordeel? Topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

- Realistische budgetten
Voor de afwerking hanteren we ruime budgetten. Geen toegevingen op het vlak van kwaliteit, uitstraling en wooncomfort. Zo blijft jouw bouwavontuur over de ganse lijn een aangename ervaring.

- Energiezuinige woningen
Jouw nieuwbouw moet aan steeds strengere energie-eisen voldoen. Bij Marchetta Bouwprojecten juichen we die evolutie toe en doen we er tegelijk alles aan om energiezuinig bouwen betaalbaar te houden. Want hoe energiezuiniger jouw huis, hoe groter de meerwaarde. Nu en later.

- Hoogkwalitatief lastenboek
Ons basis lastenboek blinkt uit op drie vlakken:
1. Hoge isolatiewaarde: het uitgebreide isolatiepakket zorgt voor de beste isolatiewaarde. Zo is de stap naar een bijna-energie neutrale of BEN-woning snel gezet.
2. Luchtdichte afwerking: zo rendeert je isolatiepakket maximaal en heb je geen last van ongecontroleerde luchtstromen.
3. Uitstekende technieken: Marchetta Bouwprojecten garandeert topprestaties op het vlak van technieken en installaties. Dankzij goede relaties met leveranciers verzekeren we de beste prijzen.

Marcel Habetslaan 30
3600 Genk Vraag informatie aan
Tel.: 089/84.98.92
Fax: 089/84 19 64 Ik wil gecontacteerd worden door Marchetta Bouwprojecten

Foto's van Marchetta Bouwprojecten

Project Hees 2, Lommel

meer info www.marchettabouwprojecten.be

Bekijk meer foto's van Marchetta Bouwprojecten

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.