Kermi - Badkamer

Kermi, warmte & water

Kermi, het absolute douchegenot! Kermi, een volledig gamma douchecabines en creatieve radiatoren voor iedere smaak, voor elk budget. Douchecabines in 153 uitvoeringen, 34 kleuren en 32 glassoorten. Bovendien is Kermi de nummer één in maatwerk: een “tailor-made” oplossing voor al uw wensen. Door een consequent doorgedreven design & vernieuwingsdrang heeft Kermi zich als Europa’s specialist voor doucheschermen opgeworpen. Met een oneindig aantal inbouw- en instapvarianten, steeds met een aantrekkelijk design, behoort de onderneming tot de leidinggevende fabrikanten van doucheschermen. Wie hoge eisen stelt aan zijn woonomgeving mag ook bij het kiezen van radiatoren geen compromis aangaan. Kermi heeft daarvoor een compleet gamma samengesteld dat ongeëvenaard is: progressief in techniek, perfect in afwerking, zonder zichtbare lasnaden, innovatief en individueel in design. Creatieve warmte, speciaal voor de badkamer, maar ook voor de rest van het huis.

Activiteit:

Warmte en water. Verwarmingstechniek en douchecomfort. Kermi biedt beide aan met een unieke expertise. En dat reeds gedurende meer dan 50 jaar. Met baanbrekende oplossingen en inventiviteit.

Industriezone Wolfstee Toekomstlaan 47
2200 Herentals Vraag informatie aan
Tel.: 014/22 26 08
Fax: 014/22 26 33 Ik wil gecontacteerd worden door Kermi - Badkamer

Foto's van Kermi - Badkamer

Kermi Walk-In douche (Walk-In XS)

Walk-In douchewanden

Een nieuwe dimensie in douchecomfort. De badkamer wordt steeds meer een plaats om te herbronnen,  afstand te nemen van de voorbije dag, te ontspannen en tot rust te komen. De wens naar een grotere  badkamer gaat hand in hand met de wens naar een grote en ongehinderde bewegingsvrijheid tijdens het   douchen. Het Kermi Walk-in-programma opent nieuwe perspectieven voor een veeleisende badcultuur.   Met een trendsettend design krijgt het douchegebeuren een nieuwe betekenis. Vrijstaande, grote glaswanden trekken de ruimte open en verzekeren vrije toegang. Gemaakt uit stevig enkel veiligheidsglas - als standaardmodel of volledig op maat. Exclusieve stabilisaties aan de muur of aan het plafond. Voor een  grote ruimte, veiligheid en design-kwaliteit. Niet voor niks met gerenommeerde Design Awards bekroond

Verschillende series en diverse varianten zorgen voor de perfecte aanpassing aan de persoonlijke ruimte.

Bekijk meer foto's van Kermi - Badkamer

Digitale folders

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.