Kaldewei - Badkamer

Kaldewei, het summum van luxe in de badkamer

De producten van Kaldewei zijn met precisie vervaardigd uit kostbaar geëmailleerd staal van 3,5 mm. Californische borax, Scandinavische kwarts, veldspaat en soda. In ’s werelds grootste emailleerovens gebruikt Kaldewei natuurlijke materialen waarmee zij een speciaal email maken met een oppervlak dat gegarandeerd zeker 30 jaar mooi blijft. Dit email wordt permanent op het oppervlak ingebrand zodat zelfs de kleinste microscopische krasjes niet op het gladde, glasharde oppervlak kunnen achterblijven. Bacteriën krijgen geen enkele kans. Dit unieke oppervlak overtuigt ook dankzij de eigenschappen die voor een gemakkelijk onderhoud zorgen: schoonmaken gaat makkelijk en er blijven geen vlekken achter als het droog is. Kaldewei is momenteel één van de meest toonaangevende fabrikanten van baden en douchebakken – een feit dat wordt ondersteund door ongeveer 80 design prijzen. De producten worden ontworpen in samenwerking met internationaal befaamde designers zoals Sottsass Associati, Milaan, en Phoenix Design in Stuttgart. Kaldewei geëmailleerd staal van 3,5 mm waarborgt de stabiliteit, stevigheid en duurzaamheid van al onze baden en douchebakken, en dit gegarandeerd 30 jaar!

Activiteit:

De badkamer wordt meer en meer de uitdrukking van een nieuwe esthetica. De trend gaat naar extravagante, dikwijls vrijstaande badkuipen met functionele extra’s en naar douches op vloerniveau, die vrij in de kamer ingebouwd worden en die meer bewegingsvrijheid bieden. De badkamer ontwikkelt zich tot een representatieve plaats van rust en zinnelijkheid. Een plaats, waar de mens met Kaldewei zijn dromen kan verwezenlijken. Waar hij zijn lichamelijk en geestelijk welzijn vindt.

Industriezone Wolfstee Toekomstlaan 47
2200 Herentals Vraag informatie aan
Tel.: 014/22 26 08
Fax: 014/22 26 33 Ik wil gecontacteerd worden door Kaldewei - Badkamer

Foto's van Kaldewei - Badkamer

Kaldewei Xetis

De toenemende veeleisendheid ten aanzien van design en comfort in de badruimte komt tot uitdrukking in de almaar voortschrijdende evolutie van de sanitaire producten. Het puristisch design van het voegenvrije, geëmailleerde douchevlak  van de nieuwe Xetis wordt nergens ontsierd door een afvoer, de technische elementen zijn elegant weggewerkt in de wand.

Bekijk meer foto's van Kaldewei - Badkamer

Digitale folders

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.