Junkers - Verwarming, sanitair en ventilatie

Junkers Warmte voor het leven

Junkers staat voor een compleet gamma innovatieve toestellen voor warmwaterbereiding, verwarming en verwarmingsregeling. Ook in de ontwikkeling van systemen voor zonne-energie en warmtepompen staat Junkers garant voor een optimaal rendement.

Activiteit:

Junkers biedt een compleet gamma toestellen voor warmwaterbereiding, verwarming, Solar-toepassingen en warmtepompen. Al deze toestellen onderscheiden zich door hun hoogtechnologisch niveau en niet zelden ook door hun belangrijke innovaties binnen de sector. Betrouwbaarheid en veiligheid vormen samen met zuinigheid en respect voor het milieu de voornaamste aandachtspunten bij het ontwerpen van een Junkers-toestel.

Kontichsesteenweg 60
2630 Aartselaar Vraag informatie aan

Foto's van Junkers - Verwarming, sanitair en ventilatie

HydroCompact

HydroCompact: nieuwste generatie badverwarmers
Met de HydroCompact lanceert Junkers een nieuwe generatie van badverwarmers (gesloten type) op gas: bijzonder compact, eenvoudig te installeren en uiterst zuinig in energieverbruik.

Hoog rendement, laag verbruik
De HydroCompact is een technologisch vernieuwende badverwarmer. Het compacte toestel werkt bijzonder energiezuinig én efficiënt. Afhankelijk van het type levert het 12, 15 of 18 liter warm water per minuut en dit aan een rendement tot 94%! De zeer precieze elektronische temperatuurregeling en de gebruiksvriendelijke, digitale LCD-bedieningsdisplay zorgen voor een maximaal comfort. Dankzij de innovatieve technologie (o.a. premix brander) wordt een nog zuinigere werking gegarandeerd. En omdat de HydroCompact compatibel is met Solar zonne-energiesystemen liggen extra besparingen voor het grijpen. Hij past dan ook perfect in elk modern huishouden.

Bekijk meer foto's van Junkers - Verwarming, sanitair en ventilatie

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.