De badkamer
De keuken
Nieuwe kamers

Hansgrohe

Met 34 maatschappijen en 21 verkoopkantoren over de hele wereld is Hansgrohe een van de weinige globale spelers in de sanitaire sector. In het boekjaar 2017 telde het bedrijf 5.000 medewerkers en leverde het producten in meer dan 140 landen. Overigens is ‘hansgrohe’ naast ‘AXOR’ één van de merken die tot de Hansgrohe Groep behoren. De kranen- en douchespecialist Hansgrohe is een bedrijf met een traditie. Oprichter Hans Grohe is in 1901 klein begonnen met een metaaldrukkerij in Schiltach in het Zwarte Woud. Het creatieve centrum en de hoofdvestiging van de onderneming zijn nog altijd daar gevestigd. Maar het merk hansgrohe dat door ‘clevere Hans’ in het leven werd geroepen, is ondertussen wel wereldberoemd. De producten worden overal ter wereld gebruikt en gewaardeerd.

Op deze website vindt u alles over het merk hansgrohe en zijn premium producten voor badkamer en keuken. De producten van het designmerk AXOR voor luxueuze badkamers en keukens vindt u op de AXOR-website. Op de website van de Hansgrohe Groep hebben wij voor u belangrijke informatie over het bedrijf Hansgrohe gebundeld.

Op zoek naar inspiratie ? Kom dan langs in onze showroom voor meer info over onze oplossingen voor jou of bezoek onze website.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in