FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....

Franke: keukenproducten - spoelbakken, kranen, kookplaten, ovens en dampkappen.

Franke maakt van de keuken een wereld vol belevenissen. Of het nu voor singles of gezinnen is, u de voorkeur geeft aan het functionele of eerder naar design neigt, met een onovertroffen aanbod aan producten biedt Franke multifunctionele spoelsystemen en perfect afgeregelde keukentechniek die u elke dag opnieuw weten te bekoren. Als wereldwijd trendsettende fabrikant van intelligente keukenproducten, staat Franke garant voor een leidinggevende innovatiekracht die de maatstaf bepaalt in design, kwaliteit en functionaliteit. Honderd jaar ervaring, toonaangevende knowhow en de bekwaamheid om visionair denken om te zetten in de realiteit liggen aan de basis hiervan.

Activiteit:

De keuken is vandaag de dag een centrale leef- en activiteitenruimte geworden. Deze ruimte individueel en naar eigen smaak vorm geven, dat is wat Franke u met zijn uniek productgamma aanbiedt: spoeltafels, perfect passende kranen, dampkappen evenals vernuftige afvalsorteersystemen die het leven in en om de keuken dagelijks mooier en aangenamer maken.

Foto's van FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....

Klaar voor elke uitdaging

Of hij nu vervaardigd is uit verfijnd roestvrij staal of Fragranit+, een robuust materiaal dat speciaal werd ontworpen door Franke, de spoelbak kan in beide uitvoeringen om het even welke uitdaging aan en heeft de strengste professionele duurtests doorstaan, ook op esthetisch gebied.


Bekijk meer foto's van FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....

Digitale folders

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.