Forbo Flooring

Forbo Flooring

Activiteit:

Met de producten van Forbo bent u verzekerd van een fantastische vloer. Al meer dan een eeuw maken wij designvloeren van topkwaliteit en zijn wij specialist in vloerbedekkingen. Met ons complete productaanbod vindt u een geschikte vloer voor elke ruimte. We zijn de duurzaamste aanbieder in vlakke vloeren en we beschikken over veel belangrijke milieucertificaten. Forbo Flooring Systems is een wereldwijde speler in hoogwaardige commerciële en residentiële vloerbedekkingen. Wij maken milieuvriendelijke, Marmoleum vloeren, hoogwaardige Novilon vloeren, Flotex gevlokte vloeren, Coral schoonloopsystemen, tappijttegels en naaldvilt, Met ons uitgebreid aanbod bieden wij voor elke toepassing de juiste vloer

't Hofveld 4
1702 Groot-Bijgaarden Vraag informatie aan
Tel.: 02/464 10 10
Fax: 02/464 10 11 Ik wil gecontacteerd worden door Forbo Flooring

Foto's van Forbo Flooring

Novilon Nova | 6063 sommerset

LUXE MET EEN TIKKELTJE EXTRA ELEGANTIE
Niet van echt te onderscheiden

Nova is een collectie met een luxueuze en warme uitstraling, toepasbaar in vrijwel elk interieur waarbij de vloer de comfortabele basis is. Het brede scala van houttinten, betonlooks en steendessins passen perfect in het kleurbeeld van vandaag.

De vloeren van Novilon Nova laten het karakter van hout nog meer spreken. Alleen dan wel kamerbreed met het innovatieve en levensechte reliëf en door het effect van de verdiepte v-groef. Met alle voordelen van vinyl.

Bekijk meer foto's van Forbo Flooring

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.