Dakwerken

Eternit

Met meer dan een eeuw ervaring in dakmaterialen en gevelmaterialen in vezelcement, is Eternit de ideale partner voor jouw huis: uitmuntende kwaliteit en service staan bij ons centraal, en daar horen ijzersterke garanties bij.

We testen en verbeteren voortdurend onze materialen om aan al je eisen te voldoen. Daarom hebben we als enige producent in bouwmaterialen oplossingen voor alle types projecten (residentieel, commercieel, industrieel en agrarisch) en in alle bouwstijlen, van meer traditioneel tot ultramodern.

Wij gebruiken voor onze producten hoofdzakelijk natuurlijke grondstoffen, zoals cement, kalk, zand, klei en cellulose vezels. Die grondstoffen kunnen we ontginnen met een beperkte milieu-impact en bovendien zijn ze recycleerbaar. We gaan zelfs nog een stapje verder: onze zonnepanelen worden bijna onzichtbaar in je dak geïntegreerd. Je merkt het meteen: met Eternit kies je voor een duurzame en zorgeloze toekomst.

Regen, sneeuw, wind, vuur, ongedierte … ze kunnen allemaal voor problemen zorgen. Daarom hebben wij onze materialen zo ontwikkeld dat ze lang stand houden, ongeacht het weer. Wij testen al onze materialen uitvoerig door ze bloot te stellen aan extreme omstandigheden. Zo zijn we zeker dat je dak en gevel er ook na 20 jaar nog mooi uitzien.

Kuiermansstraat 1 ,  1880 Kapelle-op-den-Bos

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in