Foto's Culligan NV

 • Waterkoeler: FamilyCool

  Waterkoeler: FamilyCool
  De FamilyCooler is een waterkoeler aangepast aan de noden van families. Op elk moment is er lekker en gekoeld water aanwezig. Deze waterdispenser voor thuis kan qua design perfect worden aangepast aan de stijl van je keuken of woonkamer.
  © Culligan NV
 • Waterkoeler: Family-MaxCool

  Waterkoeler: Family-MaxCool
  Dit is een ultramodern toestel dat op verschillende gebieden alle concurrenten overstijgt: hygiëne, energiebesparing, ecologie, ergonomie,... Het design wordt volledig op jouw wensen en voorkeur afgestemd.
  © Culligan NV
 • Waterkoeler: Matrix

  Waterkoeler: Matrix
  Heerlijk fris kwaliteitsvol bronwater is met onze nieuwe sparkling waterkoeler constant beschikbaar! Een glaasje koud water of een heerlijk glas spuitwater, dat beantwoordt aan jouw hygiënische en ergonomische normen. Culligan heeft met de Matrix fontein het antwoord op jouw strengste watereisen!
  © Culligan NV
 • Waterkoeler: E-Max

  Waterkoeler: E-Max
  Het is de enige fontein die robuustheid en hygiëne samenbrengt, wat ervoor zorgt dat het toestel zowel geschikt is voor gebruik in gewone omstandigheden (kantoren, magazijnen) als in bijzondere omstandigheden: metaalindustrie, ziekenhuizen,... Bij elk onderhoud worden de onderdelen die in contact komen met het water vervangen door nieuwe, waardoor de hygiëne uitstekend blijft.
  © Culligan NV
 • Design waterkoeler: F-Max

  Design waterkoeler: F-Max
  Dit is een ultramodern toestel dat op verschillende gebieden alle concurrenten overstijgt: hygiëne, energiebesparing, ecologie, ergonomie,...Het design wordt volledig op jouw wensen en voorkeur afgestemd.
  © Culligan NV
 • Waterfontein op kantoor: B3-Refresh

  Waterfontein op kantoor: B3-Refresh
  De B3 fontein is een fontein aangesloten op de waterleiding die gekoeld plat- of spuitwater verdeelt ( warm water in optie). Deze fontein past perfect in een kantooromgeving. Het praktisch en elegant ontwerp zorgt ervoor dat de fontein ook zeer gebruiksvriendelijk is. Dankzij de Culligan filtratie, hoeft dit water dan ook helemaal niet onder te doen voor het allerbeste bronwater.
  © Culligan NV
 • Waterfontein op kantoor: Fleet

  Waterfontein op kantoor: Fleet
  DE FLEET-FONTEIN is dankzij de “eindfiltering”-techniek het enige model dat bacteriologische bescherming,onderhoud zonder chemisch product,modern en ergonomisch design samen brengt.
  © Culligan NV
 • Waterfontein op kantoor: Wall

  Waterfontein op kantoor: Wall
  Het WALL-concept zorgt voor een revolutie in de verdeling van drinkwater in uw gebouw. Eén enkele koeleenheid zorgt voor de alimentatie van verschillende distributiepunten die volledig geïntegreerd zijn aan uw omgeving.
  © Culligan NV
 • Waterfontein: Community

  Waterfontein: Community
  COMMUNITY is een waterdispenser die bijzonder geschikt is voor druk bezochte plaatsen, zoals scholen, fabrieken, ziekenhuizen, openbare ruimtes,...
  © Culligan NV
 • Waterontharder Family

  Waterontharder Family
  Zacht water voor jouw gezin.
  De Family is de bestseller onder het gamma waterverzachters van Culligan. Het toestel krijgt de titel ‘bestseller’ aangespeld door zijn sterke kwaliteit en efficiënte werking.© Culligan NV
 • Ontkalker Modernity

  Ontkalker Modernity
  Een groot gezin?
  De Modernity is de technologische variant van de Family. Het is ook een ontkalker op de waterleiding.Deze toestellen worden ingezet vanaf een waterverbruik van 140 m³/jaar.© Culligan NV
 • Click and drink

  Click and drink
  Gefilterd water uit je kraan.
  Click & Drink gebruikt draadloze technologie om water uit de kraan te laten vloeien, simpelweg door op een knop te drukken. De controle-eenheid zit onder de gootsteen geïnstalleerd en geconnecteerd met uw Culligan drinkwatersysteem© Culligan NV

Wie is Culligan NV ?

Waterverzachters, kalk in water testen, waterkoelers, waterfonteinen, drinkwatersystemen, waterontharders, waterontkalkers.

Noordkustlaan 16
1702 Groot-Bijgaarden Vraag informatie aan
Tel.: 0032 2 331 27 62
Fax: Ik wil gecontacteerd worden door Culligan NV