Belisol

Belisol

Activiteit:


Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget.
Bij Belisol maken we kwaliteitsramen en deuren in pvc, aluminium en hout. We garanderen u maatwerk dat wordt gecreëerd volgens de laatste normen op het gebied van isolatie en met een look die elk type huis opwaardeert. Met de juiste keuze van profiel en glas bespaart u flink op uw energiefactuur. Dat beloven we u. Een Belisol-adviseur begeleidt u vakkundig in uw keuze en geeft u helder en gefundeerd advies.

Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel.
Een vakman meet alles op bij u thuis en overloopt alle technische details van het project, inclusief precieze timings, werkmethoden en het te verwachten resultaat. Van bij de aanvang van uw project zijn dus alle verrassingen uitgesloten. De gemaakte afspraken over timings beschouwen we als een engagement waarvan niet wordt afgeweken.

We plaatsen vakkundig en werken af met liefde.
Ramen en deuren van Belisol worden enkel geïnstalleerd door vakmensen die we zelf geselecteerd en geregistreerd hebben. Dat is de beste garantie voor een perfect uitgevoerde job, volgens onze hoge normen. Onze plaatsers worden voortdurend geëvalueerd en zo nodig bijgestuurd, want het gaat niet enkel om vakmanschap, maar ook om respectvol gedrag en liefde voor het vak. Proper werk en opruimen bij de oplevering is daar maar één voorbeeld van.

Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen.
Bij de oplevering volgt er altijd een strikte kwaliteitscontrole. Stellen we toch nog een probleem vast – een menselijke of technische fout - dan kan u rotsvast rekenen op een snelle oplossing, en blijven we steeds beschikbaar voor al uw vragen. En omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze ramen en deuren én van onze plaatsing, krijgt u er nog eens 10 jaar garantie bovenop.

Luikersteenweg 254
3500 Hasselt Vraag informatie aan
Tel.: +32 11 21.00.98
Fax: n.v.t. Ik wil gecontacteerd worden door Belisol

Foto's van Belisol

AluminiumBekijk meer foto's van Belisol

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.