Nadenken over bouwen
Ramen en deuren
Binnenafwerking
Wat is duurzaam bouwen

Belisol

Belisol. Want u wil zeker zijn.

Belisol installeert al meer dan 40 jaar ramen en deuren in pvc, aluminium of hout voor particulieren die renoveren of een huis bouwen. Onze jarenlange ervaring resulteert in een breed gamma hoogwaardige producten gekenmerkt door een sterk design, sterke isolatiewaarden, een uitgebreid kleurenpalet, tal van afwerkingsmogelijkheden en het nieuwste veiligheidsbeslag.

Bij Belisol bekijken we alles vanuit het oogpunt van de klant. We doen niet zomaar wat verwacht wordt, we gaan voor wat u echt nodig heeft: een professionele opvolging in elke stap van het proces.

We zijn het grootste netwerk van lokale vakmannen. Stuk voor stuk mensen die u ten dienste willen zijn en vakkundig resultaat garanderen. We luisteren graag naar uw noden en we helpen u zoals we zelf graag geholpen willen worden: met professioneel advies, het juiste product en een goede oplevering. Zo bent u zeker van een juiste keuze. Over de hele lijn.

Graag meer informatie? Contacteer een showroom in uw buurt voor een kennismakend gesprek met één van onze Belisol-adviseurs of ga naar belisol.be.

Belisol. Want u wil zeker zijn.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in