Ramen en deuren

Deceuninck verbetert thermische isolatie van pvc-ramen

Deceuninck werkt continu aan de verbetering van zijn raamprofielen. Zo zijn alle Zendow#neo-raam- en deurprofielen nu uitgerust met Linktrusion, een technologie die de traditionele versterkingswijze van pvc-profielen gevoelig verbetert. Linktrusion helpt je besparen op je energiefactuur. En ook op de aankoopfactuur dankzij een cashback-actie.
Naast zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding staat pvc al langer bekend voor zijn hoge isolatiewaarde. Door toepassing van de unieke Linktrusion-technologie gaat Deceuninck nog een stap verder. Met Linktrusion worden verschillende technologieën en materialen - pvc, continue glasvezel, staaldraden, pvc-hardschuim,...- gecombineerd om voor elke type toepassing de ideale productconfiguratie samen te stellen. Zo zorgt Linktrusion voor een efficiënter grondstofgebruik, een 100% recycleerbaar product en – het allerbelangrijkst – voor optimale thermische prestaties. Met Linktrusion introduceert Deceuninck immers alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in de hoofdprofielen. Staal is goedkoop en sterk, maar heeft als nadeel dat een groot deel van de isolatiewaarde van de profielen verloren gaat. Door staal te vervangen zorgt Deceuninck voor isolatieprestaties die tot 35% beter zijn.
 

Nieuw: Deceuninck Zendow#neo Premium

De raam- en deurserie waarin de Linktrusion-technologie voor het eerst gebruikt werd, was de Deceuninck Zendow#neo-serie. Na een eerste toepassing op de Deceuninck Zendow#neo Standaard-ramen en -deuren die al garant stonden voor ongeziene isolatieprestaties, introduceert Deceuninck nu zijn Zendow#neo Premium -ramen en -deuren.
Bij Deceuninck Zendow#neo Standaardramen wordt zowel in het kader als in de vleugel een combinatie van staaldraad en pvc-hardschuim gebruikt. Een raam met dubbele beglazing met een Ug van 1,0 W/m²K krijgt zo een Uw-waarde van 1,1 W/m²K. Bij Deceuninck Zendow#neo Premium blijft het kaderprofiel gelijk, maar het vleugelprofiel (82 mm) beschikt over 6 kamers, waardoor het thermisch nog beter isoleert. De vleugel is half terugliggend en wordt versterkt door structurele glasvezels. Deze staan garant voor een uitstekende rigiditeit en voor ongeziene isolatieprestaties. In combinatie met driedubbele beglazing is zelfs een Uw-waarde van 0,65 W/m²K mogelijk.
Bijkomende troeven van de Deceuninck Zendow#neo Premium-ramen zijn o.a. het tijdloze design, de meer dan 4000 kleurcombinaties, de strakke, slanke vleugel en de grotere afmetingen.
 

Tot 300 euro terugbetaald

Wie de stand van Deceuninck bezoekt, kan er het personeel aanspreken over de cashback-actie die Deceuninck op de Zendow#neo Premium-serie in kleur voert. Dankzij deze actie krijgen particuliere bouwers en verbouwers  bij aankoop van minimum 10 Zendow#neo Premium -ramen en/of -deuren in kleur tot maar liefst 300 euro terugbetaald. Bij aankoop van 5 t.e.m. 9 Zendow#neo Premium-ramen en/of –deuren in kleur is dit 100 euro.
 
Meer info: Deceuninck.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in