Vaillant op Batibouw 2016

Vaillant op Batibouw 2016. Peter Van Stevens legt het Green IQ concept van Vaillant uit. Green IQ is gebaseerd op energie-efficiƫntie, duurzaamheid en connectiviteit.

Alle video's

Luik: - Rubriek:

Video Omschrijving
Hernieuwbare energie video - Batibouw 2016 Habitos.be verzamelt op Batibouw 2016 enkele tips over hernieuwbare energie. Volgende fabrikanten komen aan het woord: Junkers, Vaillant, Remeha, Antargaz, Van Marcke, Viessmann.
Junkers op Batibouw 2016 Junkers op Batibouw 2016. Koen Biesbrouck legt uit dat Junkers met zijn verwarming sterk inzet op connectiviteit en eenvoud. De connectiviteit met de intelligente thermostaat, en de nieuwe ketel Cerapur Modul 9000i die geconnecteerd is met het internet en zeer eenvoudig is in gebruik.
Vaillant op Batibouw 2016 Vaillant op Batibouw 2016. Peter Van Stevens legt het Green IQ concept van Vaillant uit. Green IQ is gebaseerd op energie-efficiƫntie, duurzaamheid en connectiviteit.
Warmtepompen - Stiebel Eltron Stiebel Eltron biedt een ruim gamma aan warmtepompen. Stuk voor stuk stille en energievriendelijke verwarmingsoplossingen.
CV collectoren samenstellen - Easykit In deze film toon Easykit hoe u gemakkelijk zelf de CV collectoren kunt samenstellen.
The feeling of warmth, Remeha Lekker warm, thuis of in de bioscoop met Remeha!
Batibouw 2015 - Junkers Nieuw bij Junkers dit jaar : de Cerapursolar Comfort, de een optimalisatie van de zonneboiler nastreeft door het gebruikspatroon te leren kennen.
Batibouw 2015 - Bulex Bulex toont dit jaar de Thermomaster, een condensatieketel die compact, zuinig en onderhoudsvriendelijk is. Ook warmtepompen worden aan betaalbare prijzen aangeboden.
Batibouw 2015 - Vaillant Vaillant brengt dit jaar met de warmtepompboiler Arostore een  ecologisch en betaalbaar alternatief voor de elektrische boiler.
Antargaz: Genieten van het comfort van propaangas Een propaangastank is ideaal als je geen aansluiting op het aardgasnetwerk hebt, maar toch wilt genieten van alle comfort van gas. Ontdek alles over het gebruik van propaangas in dit filmpje van Antargaz.
 Pagina's: 
12