Franke introduceert Box, een spoelbak met een maatje meer

BOX waaronder het XL-model van 72,5 cm breed dat speciaal werd ontwikkeld om grote potten en pannen, bakplaten, vleesplanken, etc. comfortabel af te wassen. 

Alle video's

Luik: - Rubriek:

Video Omschrijving
Wandtegels voegen Ga je zelf de tegels op een muur voegen? Wij tonen je stap-voor-stap hoe je best te werk gaat!
Zelf een vloer betegelen Ga je zelf een vloer betegelen? We tonen je stap-voor-stap hoe je best te werk gaat
Zelf een muur betegelen Ga je zelf een muur betegelen? We tonen je stap-voor-stap hoe je best te werk gaat
Ergonomie in de keuken - Batibouw 2016 Ergonomie in de keuken. Enkele tips van volgende fabrikanten: Dovy keukens, Hansgrohe, Franke, Novy.
Dovy Keukens raadt aan de vaatwasser op hoogte te plaatsen. Hansgrohe legt uit hoe een keukenkraan extra comfort kan bieden. Franke geeft een tip over de plaatsing van de spoeltafel en het toebehoren bij de spoeltafel. Novy legt de voordelen uit van bediening van de dampkap via de kookplaat. 
Franke introduceert Box, een spoelbak met een maatje meer BOX waaronder het XL-model van 72,5 cm breed dat speciaal werd ontwikkeld om grote potten en pannen, bakplaten, vleesplanken, etc. comfortabel af te wassen. 
GENE STRESS bij Dovy Keukens ! Gene Thomas aan het werk bij Dovy Keukens in de fabriek.
In tegenstelling tot hetgeen Gene hoopte....
Keukenbezoek door Peter van Asbroeck - Dovy Peter bezoekt een familie die in samenwerking met Dovy een keuken hebben uitgewerkt en daar nu elke dag nog van genieten!
Dovy Keukens: fabrieksbezoek van Peter Van Asbroeck Dovy keukens. De slogan "wij maken uw keuken" is u ongetwijfeld bekend.
Peter van Asbroeck bekijkt nu hoe uw Dovy keuken gemaakt wordt. Een
bezoek aan de Dovy fabriek met een voor België unieke productielijn.
Van Marcke Inspirations Maak in dit filmpje kennis met één van de vele Van Marcke Inspirations winkels. En doe zo inspiratie op voor de inrichting van je badkamer of keuken.
 Pagina's: 
1