Isolerende dakelementen, Unilin Insulation

In deze film laat Unilin zien hoe men met de dakelementen het dak opbouwt en dat er verschillende afwerkingsmogelijkheden zijn.

Alle video's

Luik: - Rubriek:

Video Omschrijving
Testwerf in Mechelen - Wienerberger Rijwoning krijgt verrassende meerwaarde - Wienerberger Meer informatie : Project Mechelen
Wienerberger op Batibouw 2016 Wienerberger op Batibouw 2016. Hans Cools legt de voordelen uit van investeren in renovatie. Renovatie heeft voordelen op esthetisch vlak, maar ook naar energiezuinigheid kan er gewerkt worden. Renoveren is ook een waardevaste investering.
Renotherm, isolerende zolderelementen van Unilin De RENOTHERM isolerende zolderelementen zijn uiterst geschikt voor het isoleren bij renovatie (na-isolatie) en lenen zich perfect voor de isolatie van hellende daken van binnenuit en zoldervloeren
Isolatie langs de buitenzijde van het hellend dak - Unilin De sarking oplossing van Unilin met een voorbeeld van thermische renovatie.
Fijn, slank, licht, dun - Wienerberger heeft het allemaal! Ervaar op Batibouw hoe super de smalle Eco-brick gevelsteen en de fijne Bellus keramische lei van Wienerberger zijn.
Missie in alle opzichten geslaagd “Missie in alle opzichten geslaagd”, getuigen Bert en Inge, die de gerenoveerde woning nu net een jaar bewonen.
In deze video wordt getoond hoe eenvoudig de dakpanelen van Unilin Insulation worden geplaatst. Met de dakpanelen van Unilin Insulation worden in één handeling de isolatie, luchtdichting en de binnenafwerking afgewerkt.
Batibouw 2015 - Wienerberger Wienerberger stelt enkele nieuwigheden voor en verder een aantal combinaties van dakpannen en gevelstenen.
Isolerende dakelementen, Unilin Insulation In deze film laat Unilin zien hoe men met de dakelementen het dak opbouwt en dat er verschillende afwerkingsmogelijkheden zijn.
Koramic Korasun Koramic Korasun zonnepanelen integreren perfect met de Koramic Kleidakpannen.
 Pagina's: 
1