Massief Passief van Wienerberger en Recticel

Een passiefhuis bouwen met klassieke bouwmaterialen kan. Dat bewijzen Recticel en Wienerberger in dit filmpje met hun passiefmassief concept. 

Alle video's

Luik: - Rubriek:

Video Omschrijving
Testwerf in Mechelen - Wienerberger Rijwoning krijgt verrassende meerwaarde - Wienerberger Meer informatie : Project Mechelen
Interview Campagne Healthy Spaces - Renson WIST JE DAT … een gezonde levensstijl meer is dan sporten, een gezonde geest en gezond eten en drinken?
Renotherm, isolerende zolderelementen van Unilin De RENOTHERM isolerende zolderelementen zijn uiterst geschikt voor het isoleren bij renovatie (na-isolatie) en lenen zich perfect voor de isolatie van hellende daken van binnenuit en zoldervloeren
Warmtepompen - Stiebel Eltron Stiebel Eltron biedt een ruim gamma aan warmtepompen. Stuk voor stuk stille en energievriendelijke verwarmingsoplossingen.
Missie in alle opzichten geslaagd “Missie in alle opzichten geslaagd”, getuigen Bert en Inge, die de gerenoveerde woning nu net een jaar bewonen.
In deze video wordt getoond hoe eenvoudig de dakpanelen van Unilin Insulation worden geplaatst. Met de dakpanelen van Unilin Insulation worden in één handeling de isolatie, luchtdichting en de binnenafwerking afgewerkt.
Batibouw 2015 - Antargaz Antargaz biedt dit jaar een netwerk voor propaangas met een ondergrondse tank aan. Antargaz installeert de tank, de leidingen, de meters en staat in voor het vullen van de opslagtank.
Onze zolder isoleren met Suspente Integra2 van Saint Gobain Isover In deze film ziet u stap voor stap hoe u de zolder isoleert met Suspente Integra2
Buitenmuur isoleren, langs de binnenkant : Saint Gobain Isover In deze film wordt stap voor stap uitgelegd hoe de buitenmuur het best langs de binnenkant wordt geïsoleerd.
Isolerende dakelementen, Unilin Insulation In deze film laat Unilin zien hoe men met de dakelementen het dak opbouwt en dat er verschillende afwerkingsmogelijkheden zijn.
 Pagina's: 
12