Alle video's

Luik: - Rubriek:

Video Omschrijving
Mortel voor egaliseren en uitvlakken van binnenvloeren Weber.nix flex is een hoogperformante, vezelversterkte mortel voor het  egaliseren en uitvlakken van nieuwe en oude binnenvloeren, voor het  plaatsen van een bekleding. weber.niv flex is zelfvloeiend en daardoor gemakkelijk aan te brengen, en bovendien ook stofvrij
Maak uw douche waterdicht met weber.sys dry roll Weber.sys dry roll is een flexibel waterdichtingsmembraan en dampscherm  onder tegels. weber.sys dry roll is een membraan uit polypropyleen en is ideaal voor het waterdicht maken van een (inloop)douche
Wandtegels voegen Ga je zelf de tegels op een muur voegen? Wij tonen je stap-voor-stap hoe je best te werk gaat!
Zelf een vloer betegelen Ga je zelf een vloer betegelen? We tonen je stap-voor-stap hoe je best te werk gaat
Zelf een muur betegelen Ga je zelf een muur betegelen? We tonen je stap-voor-stap hoe je best te werk gaat
Baden in badkamer ideeën Wil je jouw badkamer pimpen? Geweldig! Laat Habitos.be je inspireren.
Onze redactie maakte een video met vijf producten die zeker een plaats
verdienen in jouw oase van rust. 
Ergonomie in de keuken - Batibouw 2016 Ergonomie in de keuken. Enkele tips van volgende fabrikanten: Dovy keukens, Hansgrohe, Franke, Novy.
Dovy Keukens raadt aan de vaatwasser op hoogte te plaatsen. Hansgrohe legt uit hoe een keukenkraan extra comfort kan bieden. Franke geeft een tip over de plaatsing van de spoeltafel en het toebehoren bij de spoeltafel. Novy legt de voordelen uit van bediening van de dampkap via de kookplaat. 
Kan X20 u helpen in het vinden van uw droombadkamer? Zeker! Laat u inspireren door dit kennismakingsfilmpje, waarin de laatste trends in badkamerland worden toegelicht.
Franke introduceert Box, een spoelbak met een maatje meer BOX waaronder het XL-model van 72,5 cm breed dat speciaal werd ontwikkeld om grote potten en pannen, bakplaten, vleesplanken, etc. comfortabel af te wassen. 
GENE STRESS bij Dovy Keukens ! Gene Thomas aan het werk bij Dovy Keukens in de fabriek.
In tegenstelling tot hetgeen Gene hoopte....
 Pagina's: 
12