Kopen en verkopen

Huis verkopen in de winter

Misschien gaat het deze winter nog wel sneeuwen. Als je dan je huis wilt verkopen moet je even aan het volgende denken. Zorg ervoor dat de toegang tot je huis vrij blijft! Zeker als er sneeuw is gevallen. Denk ook aan de parkeerplaats. Je huis en de eventuele parkeerplaats moeten makkelijk te betreden zijn. Ook als de woning leegstaat! In een opgeruimd en toegankelijk huis, voelen kijkers zich welkom.

Licht is essentieel

In de winter is het licht anders en wordt het eerder donker. Zorg voor voldoende licht in ieder kamer, als er kijkers komen. Laat je makelaar in iedere kamer alle gordijnen en luxaflex van te voren open doen om het daglicht binnen te laten.

Laat de makelaar ook zoveel mogelijk afspraken te maken bij daglicht. Dus in de ochtend of vroege voormiddag.

Sneeuwfoto’s

Zijn er foto’s van je huis gemaakt toen er sneeuw lag? Zorg dan dat als alle sneeuw gesmolten is, dat je nieuwe foto's maakt.

Zodra het zonnetje vaker doorkomt en het warmer begint te worden, hebben kopers geen zin om huizen te bekijken die in de sneeuw gefotografeerd zijn.

Auteur: Annelies van de Broek - Vermeulen - december 2015

Identikit vastgoedspecialist Annelies van de Broek-Vermeulen
 

Annelies is van huis uit communicatie adviseur. Maar sinds 2010 vertaalde ze haar liefde voor huizen in een job als vastgoedstylist en interieurstylist. Ze werkt zowel in opdracht van professionele opdrachtgevers als particulieren.

Lees de teksten van de vastgoedspecialist >> 

Website

Twitter
 
Facebook

 

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in