Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Slimme douchekraan

Alles in onze woning wordt smart. Het kraanwerk blijft daar niet in achter. Kijk maar naar de elektronisch bediende kranen voor keuken en badkamer. Grohe gaat nog een stap verder met Smartcontrol, de eerste bedieningsknop met een dubbele functie.
Met een druk op de knop de watertoevoer van de douche aan- of uitschakelen of de douchestraal van jouw voorkeur selecteren. Grohe Smartcontrol is de eerste kraan die dit mogelijk maakt. En dat op zo’n intuïtieve manier dat douchen kinderspel wordt.
De ON-OFF functie combineert de volumecontrole van het waterdebiet. Met een druk op de knop begint het water te lopen en met een draai aan diezelfde knop regel je het debiet. De knoppen laten toe de instellingen voor zowel de handdouche als hoofddouche afzonderlijk te bepalen.
Met de metalen thermostaatknop aan de rechterzijde van het kraanwerk stel je de temperatuur naar wens in. De SafeStop verhindert dat je de watertemperatuur onbewust hoger dan 38°C instelt. Zo blijft de douche ook veilig in kinderhanden. De TurboStat-technologie zorgt er voor dat je in een fractie van een seconde van de gekozen temperatuur geniet. En net als op het andere Grohe-kraanwerk verhindert de CoolTouch-technologie dat je je verbrandt aan de kraan.
 
Meer info: Grohe.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in