Aanbevolen partners

NEWstairs
aliplast logo
arlu logo
Logo ILWA keukens
Forbo flooring
Binnenafwerking

Rake en Join klinken van Italiaans top design

Bij Dauby is alleen het beste goed genoeg. Het werkt daarom samen met topdesigners. Een van hen is Giacomo Giustizieri. Twee van zijn nieuwste ontwerpen zijn de moderne klinken Rake en Join, een verbinding van technische met eenvoudige en lineaire vormen.

Rake

Het 'lemmet' van de deurklink kan ombuigen door de kracht van je hand, en dit creëert flexibiliteit en interactie tussen het product en de gebruiker. Flexibiliteit en industriële, technische vormen gaan hier hand in hand.

De Rake is te verkrijgen in witte en zwarte uitvoering.

Join

Ontstaan uit geometrische vormen en volumes, zoals de kruising van het metalen lichaam en de gekleurde handgreep. Deze minimalistische klink is eenvoudig maar elegant.

Het handvat is beschikbaar in verschillende materialen en kleuren: van transparant en fluo, tot zwart.

Giacomo Giustizieri: een creatieve designer 

De industriële designer Giustizieri omschrijft zichzelf als ‘een creatieve, nieuwsgierige werkman’. Hij houdt ervan om te experimenteren en heeft een eclectische persoonlijkheid. Hij geniet van elke vorm van kunst, van literatuur, fotografie, schilderkunst tot muziek. Zijn diploma’s ‘industrieel ingenieur’ en ‘industrieel design’ geven hem een uitgebreide technische kennis.

Die achtergrond gebruikt hij dagelijks, want hij staat in voor de ontwikkeling en productie van industriële producten en meubelen. Hij heeft op dit moment al ongeveer tien jaar ervaring in productontwikkeling. Hij volgt daarbij het volledige productieproces op: van het design, tot de uitwerking van het 3D model, het prototype en de uiteindelijke creatie van het product.

Daarbij wisselt hij individuele producten af met massaproductie en doet hij een beroep op verschillende materialen en technologieën. Daarnaast werkt hij als freelancer en geeft hij design- en kunstlessen op verschillende scholen. 

Meer info: Dauby

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in