Nieuwe kamers

Ontspan je lichaam, verlicht spierspanning en verminder mentale stress

De zomer is gedaan, de dagen worden steeds korter. De temperatuur gaat naar beneden. Voor veel mensen is de winter een periode van koude en donkere dagen. Ze vertrekken als het donker is en het is alweer donker als men terug naar huis gaat. Het is een periode waar velen weinig energie hebben en zelfs depressief worden. 30 oktober begint het winteruur, vanaf dat moment worden de dagen nog korter. Het is tijd om ervoor te zorgen dat je voldoende kan ontspannen en tot rust komen zodat je genoeg energie hebt om de winter door te komen.

Laat je lichaam tot rust komen in een infrarood sauna

Veel mensen hebben last van de winterblues, een gebrek aan licht zorgt ervoor dat de activiteit van het “gelukshormoon” serotonine wordt verkort. In Noord-Europa alleen al hebben meer dan 12 miljoen mensen last van een seizoensgebonden depressie. De winterblues kan je behandelen door meer tijd voor jezelf te nemen en af en toe je lichaam het licht en de warmte te geven die het nodig heeft. Een infrarood sauna straalt rood licht met behulp van speciale filters, deze straling dringt tot diep in de huid door. De lichtenergie wordt door het lichaam omgezet in warmte energie. Vraag hier meer informatie aan en geniet nu ook in de winter van heerlijke warmtestralen.

Goed voor het immuunsysteem

De blootstelling aan de hoge temperaturen in een infrarood sauna zorgen ervoor dat het immuunsysteem geactiveerd en versterkt wordt. De stralen warmen het lichaam op van binnenuit. Er worden dan meer witte bloedcellen gemaakt waardoor jouw lichaam beter bestand is tegen ziektes.

Een infrarood sauna heeft zeer veel voordelen voor je lichaam. De straling dringt door tot alle spieren en zorgt voor een rustgevend gevoel. Warmte brengt welzijn. Gun jezelf een moment van rust en genot. Met jouw eigen infrarood sauna thuis wordt warmte en ontspanning een onderdeel van je dagelijkse leven. Zo kom je de winter met een beter humeur door. Geniet van alle voordelen en vraag hier meer informatie.

Meer info: Infraroodcabine thuis

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in