Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Aquatunes tilt zingen onder de douches naar een hoger niveau

Onderzoek heeft uitgewezen dat 67% van de mensen dagdroomt onder de douche, 40% reisplannen maakt en 63% zingt. En ook naar de radio luisteren blijkt een favoriete bezigheid. Daarom lanceert Grohe Aquatunes, een handig apparaatje waarmee je zowel naar muziek kan luisteren als voluit je favoriete liedjes kan meezingen.
Vormelijk schrijft Aquatunes zich met zijn wit-grijze afwerking en details in chroom volledig in de lijn van Grohe in, en kan het eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd worden op douchestangen van zowel 20 als 25 millimeter breed. Daarmee bereikt Grohe Aquatunes tot 70 procent van de markt.

Krachtig geluid

Daarnaast werkte Grohe voor het technologische gedeelte samen met Philips. Daardoor beschikt Aquatunes met zijn 2W over het meest krachtige geluid, en is het ook de meest water- en stofbestendige speler op de markt. Een ingebouwde technologie die echo tegengaat, en een ingebouwde bleutooth-technologie die met elk apparaat dat audio streamt kan werken maken het geheel af.
Daarnaast beschikt Aquatunes over zes handige knopjes die de gebruiker niet alleen toelaten om het apparaat onder de douche uit te schakelen, maar ook om door de muziek te navigeren. Ingebouwde ledlampjes geven aan of het apparaat aan of uit staat, en of de Bleutooth-technologie actief is.

Heroplaadbare batterij

Dankzij de heroplaadbare batterij kan Grohe Aquatunes tot acht uur autonoom werken. Opladen kan via het handige basisstation, met de ingebouwde adaptor, dat dankzij de water-en stof resistente technologie, perfect naast de lavabo kan staan. Ledlampjes geven aan wanneer de Aquatunes weer volledig opgeladen is.

Meer info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in