Adria: de keuken is het hart van je huis

Gewijzigd op 27/10/2015 door Daan Slingers

Comfort en een slimme indeling gaan ook hand in hand in de keukens van Mobalpa, die zo gezellige ruimtes voor het hele gezin worden. Maak kennis met het model Adria. Dankzij Adria maakt de keuken integraal deel uit van de woning en krijgt ze een centrale plaats in de woonkamer. 

Onze keukenspecialisten

Adria
© Mobalpa
De Adria-keuken, die voorzien is van een uitschuifbaar werkblad zodat de keuken beter in haar omgeving kan worden geïntegreerd, biedt een tweevoudige toegang tot het centrale eiland.

Twee kanten

Aan de ene kant heb je een bar, die omgeven is door twee glazen vitrinekasten en waaraan het heerlijk vertoeven is.

Aan de andere kant vind je een bijzonder functionele keuken die bestaat uit een spoelruimte (spoelbak en vaatwas), een kookzone (kookplaten, afzuigkap en oven), een ijskast, afvalsorteerbakken en heel wat opbergruimte. Een handige manier om je keukengeheimen te verbergen en tegelijkertijd gezellig bij te praten met je genodigden.
Adria
© Mobalpa
Dankzij het nieuwe compacte eiland wordt de keuken het meesterstuk in je woonkamer, het epicentrum van het gezin waarrond de dag wordt besproken en het lekker tafelen is. Het Adria-concept geeft ongetwijfeld een voorproefje van de keuken van de toekomst zoals Mobalpa die ziet.

Stijlvol meubel

De Adria-keuken is vervaardigd uit elegante materialen, naar het voorbeeld van een stijlvol meubel: glanzend wit goud, Panga-eik en zwarte glanslak.

Meer info: Mobalpa

Dit is een persbericht. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Folders over de keuken

Meer informatie op de website van deze bedrijven