Aanbevolen partners

Logo Groupe Atlantic
bulex
Antargaz
Logo Bosch
Energie

Houd de stijging van je energiefactuur tegen!

Hogere energieprijzen, stijgende taxen, ze doen je elektriciteitsfactuur stijgen. Als oplossing hoor je keer op keer dat we minder moeten verbruiken. Je kan hiermee je factuur met enkele procenten doen dalen maar het blijft een serieuze hap uit je budget. Maar er is ook een andere oplossing. 
Partnerbericht

Zelfbouw met begeleiding

Bij Easykit helpen we je om je factuur te doen dalen tot het absolute minimum. Hoe? Maak je eigen elektriciteit!

Wist je dat je zelf je PV zonnepanelen kan en mag plaatsen, moeilijk is dit niet wanneer je de juiste begeleiding krijgt.

Aan de hand van je huidige verbruik rekenen we uit hoeveel panelen je nodig hebt om aan je energiebehoefte te voldoen. We voorzien bij Easykit al de materialen die je nodig hebt om je installatie zelf te kunnen plaatsen op een plat of hellend dak.

Service & Support

Tijdens het plaatsen van de panelen kan je gebruik maken van onze zelfbouwvideo’s, instructieboeken en kan je gratis het nodige gereedschap uitlenen.

Is alles klaar, dan komt onze erkende Easykit technicus langs voor de aansluiting op het net. Je installatie wordt gecontroleerd is conform de wetgeving.

Je bespaart dubbel met Easykit!

Onze panelen zijn van Duitse makelij en hebben een optimaal rendement, de werkuren die je zelf uitvoert moet je niet investeren. Dit zorgt ervoor dat je installatie sneller is terug betaald!

Bekijk onze website voor prijsvoorbeelden of komaan gewoon langs in één van de acht Easykit toonzalen.

Partnerbericht

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in