Aanbevolen partners

Viessmann Belgium logo
bulex
Logo Sto NV
logo Xella
Renoveren

‘Renoveren is Informeren’ helpt kandidaat-verbouwers op weg

In mei en juni organiseren Ik ga Bouwen & Renoveren en de Vlaamse architectenorganisatie (NAV) de gratis infosessie ‘Renoveren is informeren’. Wie verbouwplannen koestert, verneemt er op één avond alle info voor een geslaagde verbouwing, van de aankoop tot de oplevering van een woning. Een sessie meepikken kan op 26 mei in Antwerpen, op 27 mei in Leuven of op 8 juni in Gent.
U gaat of denkt aan verbouwen in de nabije toekomst? Dan zijn volgende vragen u wellicht niet vreemd. Waar op letten bij de aankoop van een woning? Wat is de gepaste lening? Wat is de rol van de notaris? Welke architect moet u kiezen? Kan u energiezuinig renoveren? Van welke premies kan u genieten?
 
Toekomstige verbouwers zijn dus best vooraf goed geïnformeerd. Daarom trekken NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren door Vlaanderen met de vierde editie van ‘Renoveren is Informeren’. De infoavond mikt op bezoekers van de Vlaamse Renovatiedag die nog met verbouwvragen zitten, of kandidaat-verbouwers die de Renovatiedag gemist hebben.

Renovatieproces

Deelnemers krijgen er een chronologische toelichting van het hele renovatieproces. Van alle fases verneemt u de antwoorden, nuttige weetjes en tips voor uw renovatie.
 
U kunt de infoavond bijwonen op dinsdag 26 mei (KBC Antwerpen), woensdag 27 mei (KBC Leuven) of op maandag 8 juni (KBC Gent). Deelname aan de infosessie is gratis. Wel moet u zich vooraf online registreren. Iedere aanwezige ontvangt op het einde van de avond een info-verbouwpakket.

Praktische informatie Renoveren is informeren

Data & Locatie

  • Di 26 mei 2015 - KBC Antwerpen - Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen
  • Wo 27 mei 2015 - KBC Leuven - Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven
  • Ma 8 juni 2015 - KBC Gent - Kortrijksesteenweg 1100, 9051 Gent

Programma

  • 18.30u Onthaal
  • 19.00u Begin infoavond
  • 21.00u Afsluitende drink

Kostprijs

Deze infosessie is gratis. Wel moet u zich registreren via het formulier in de rechterkolom op deze pagina.

Contact
De Vlaamse Renovatiedag
02 212 26 99
[email protected]


Meer info: De Vlaamse Renovatiedag

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in