Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Renovatieplannen? Ook voor uw renovatie bouw je op Wienerberger

Renoveren is investeren. Je streeft dus naar het beste rendement. Dat krijg je met de renovatieoplossingen van Wienerberger. Een grondige en correcte renovatie resulteert in een blijvende waardevermeerdering. Uw woning krijgt het cachet dat ze verdient. Met goede oplossingen bespaar je vanaf dag één op de facturen voor onderhoud, energie en waterverbruik. Omdat ze beter beantwoordt aan de duurzaamheidseisen van morgen, krijgt uw gerenoveerde woning ook op termijn een flinke meerwaarde.
Met de keramische materialen van Wienerberger beschik je over een goudmijn aan esthetische oplossingen (http://renovatie.wienerberger.be). Gevelstenen en kleipannen zijn verkrijgbaar in een ruime variëteit aan vormen, kleuren en texturen. Om het even welke stijl je nastreeft of in ere wilt herstellen, het is mogelijk. Een renovatie met keramische materialen past bij elke persoonlijkheid en in elke omgeving. Zowel uw woning als de straat of wijk krijgt een fikse opwaardering.
 

Meerwaarde vanaf dag één

Keramische materialen hebben een lange levensduur. Zowel gevelstenen als kleidakpannen gaan gemakkelijk 150 jaar mee. Al die tijd bewaren ze hun uitstekende kwaliteiten. Ze zijn kleur- en stootvast en ontwikkelen na verloop van tijd een mooi patina. Dat alles maakt dat je veel minder snel onderhoudswerken moet laten uitvoeren.
Bovendien zijn de oplossingen van Wienerberger ontwikkeld vanuit een focus op duurzaamheid en energiezuinigheid. Je kunt isoleren volgens de normen van morgen. Je kiest voor materialen die, na een lange levensduur, perfect recycleerbaar zijn en uitstekende milieuscores kunnen voorleggen.
Uw verbouwing resulteert dan ook in een woning voor de toekomst, die alleen maar aan waarde zal winnen. En al vanaf de eerste dag na de verbouwing pluk je het rendement van uw investering.
 

Oplossingen op ieders maat

Met de Eco-brick kun je een bestaande gevel extra dik isoleren. Dankzij zijn smaller formaat neemt de gevelsteen immers 30% minder ruimte in dan andere bakstenen.
Een andere optie is dat je gebruikmaakt van dunne, op kleefmortel bevestigde steenstrippen van Wienerberger.
Een gevelbekleding met Koramic kleipannen is een uitstekende oplossing om een onregelmatige of niet-vlakke ondergrond aan het oog onttrekken. Onder de kleipannen kun je naar wens isoleren.
Wil je een gevel met een strakke, hedendaagse uitstraling? Dan is de vlakke Façatile kleipan een aangewezen keuze.
Voor een dakrenovatie beschik je over een ruime waaier aan kleidakpannen. Een geïsoleerd en luchtdicht dak maakt komaf met te hoge warmteverliezen. Met een hellend dak vang je bovendien maximaal het regenwater op, zodat je bespaart op je waterfactuur.
Je kunt je woning ook een uniform maatpak aanmeten door dak en gevel af te werken met dezelfde kleipan. Omdat slechts een aannemer deze werken uitvoert, win je tijd, vermijd je coördinatieproblemen en ben je zeker van een vlekkeloze plaatsing.
 
Op bis stelt Wienerberger onder meer de nieuwe keramische gevelplaat van Koramic, de nieuwe gevelsteencollecties Metropolis en Imperium van Terca en de Bellus voor.
 
Bovendien kan je tot 325 euro terugbetaald krijgen op je aankoop van je kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers.
 
 
Voor meer info: Wienerberger.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in