Beurskalender (Bouwbeurzen, interieurbeurzen, ...) en opendeurdagen

Gewijzigd op 12/05/2015 door TiM Vanhove

Er bestaan heel wat beurzen. Habitos.be verzamelde voor jou alle (praktische) informatie van de bouwbeurzen, interieurbeurzen, tuinbeurzen in binnen- en buitenland. Bekijk ons overzicht: van 'Batibouw' over 'Cocoon' tot 'Mijn Huis Mijn Architect'.

Beurskalender met bouwbeurzen, interieurbeurzen, ... en opendeurdagen 

Ontdek onze sleutel-op-de-deurbedrijven

2015

Juni 2015

't Bouwcafé

  • 19 juni
  • Van Der Valk Hotel Beveren (Gentseweg 280, 9120 Beveren)

Op vrijdag 19 juni komen alle bouw- en renovatiespecialisten uit het Waasland samen. Daar organiseren ze een gezellig Bouwcafé, waar particulieren vrijblijvend advies kunnen krijgen over huis, tuin en (ver)bouw. Speciaal voor deze beurs zetten de standhouders de langste beursstand ter wereld op! De bezoekers hebben van 14.00 uur tot 22.00 uur toegang én die is gratis!

Meer info: 't Bouwcafé

Oktober 2015

Logo BIS
© BIS

BIS-beurs 2015

  • Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober 2015
  • Flanders Expo (Maaltekouter 1, 9051 Sint-Denijs-Westrem)

In 2015 staat de 27ste editie van BIS gepland. Al meer dan twee decennia is BIS de grootste en belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen. Ongeveer 500 exposanten staan er twee weken voor je klaar.

Meer info: BIS

Woonestetika

  • Van zaterdag 31 oktober tot zondag 8 november (Gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag)
  • Limburghal (Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk)

Echt àlles om je woning smaakvol in te richten en aan te kleden, dat vind je op Woonestetika. Al jarenlang dé referentie voor een stijlvol interieur. Bezoekers worden er getrakteerd op de nieuwste woontrends en inspriratievolle workshops. Van mooie meubels en leuke woonaccessoires tot maatwerk voor elke plek in huis. Alle kleuren en stijlen voor keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer. Sterke merken, klinkende namen, verrassende creaties én vooral veel professioneel advies. Want mooi wonen, dat begint bij Woonestetika.

Meer info: Woonestetika

November

Dutch Design Week 

  • Van zaterdag 17 tot en met zondqg 25 oktober
  • 80 locaties in Eindhoven

Tijdens de 14e editie van Dutch Design Week in Eindhoven kun je met eigen ogen zien hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is. Slimme oplossingen en inventief ontwerp bieden nieuwe perspectieven die er veelbelovend uitzien. Van 17 t/m 25 oktober staan de deuren naar de toekomst open in een stad die negen dagen lang gonst van vernieuwing en creatieve energie.

Meer info: BIS

Meesterlijk Design en Ambacht

  • Van vrijdag 27 tot 3 tot en met zondag 29 november 2015
  • Westergasfabriek te Amsterdam (Zuiveringshal & Machinegebouw)

Het event voor design, toegepaste kunst en food.

Meer info: Meesterlijk Design en Ambacht

Stel je beurs voor

Wil jij nog een andere beurs in de kijker zetten? Laat het ons dan snel weten. Bouwbeurzen, interieurbeurzen, tuinbeurzen, opendeurdagen in binnen- en buitenland, alles kan. 

Folders over nadenken over bouwen

Meer informatie op de website van deze bedrijven