Recticel - Isolatie

Persbericht

L-Ments zelfdragende, thermisch isolerende dakelementen van Recticel Insulation

L-Ments in een notendop

L-Ments is de nieuwste generatie zelfdragende, thermisch isolerende dakelementen voor hellende daken. Deze elementen kunnen bedekt worden met verschillende materialen (pannen, leien, zink, enz.).

L-Ments dakelementen bieden een antwoord op verschillende uitdagingen bij nieuwbouw of renovatie. Dankzij het lichte, eenvoudige paneel verloopt de installatie verrassend snel. Zo kiezen bouwfirma’s en plaatsers voor een kostenefficiënte dakoplossing. Doordat de panelen niet voorzien zijn van een binnenafwerking, zijn ze niet gevoelig aan beschadigingen tijdens het plaatsen. Bovendien kan er zo nadien een leidingenspouw gemaakt worden en heeft de consument een maximale keuzevrijheid.

Topspeler in isolatiewaarde

De jarenlange ervaring van Recticel Insulation zit vervat in dit hoogkwalitatieve dakelement. Zo kunt u rekenen op een uitstekende lambda-waarde (λd) van 0,023 W/mK. Met L-Ments kiest u bovendien voor een doorlopend isolatieschild. Dankzij de geïntegreerde houten verstijvers wordt die isolatieschil nergens onderbroken. Geen koudebruggen betekent een maximale energiewinst. Dat creëert ook voor consumenten een toekomstvaste oplossing.

L-Ments: het 5-in-1 systeem voor hellende daken

Onderdakfolie, houten tengellatten, meerlaagse kraft-alubekleding, PIR-isolatie en geïntegreerde houten verstijvers: L-Ments zelfdragende isolatiepanelen combineren vijf componenten in één dakelement.

L-Ments, een toekomstvaste dakoplossing

Betaalbaar wonen wordt een van de belangrijkste uitdagingen van de 21ste eeuw. Door een kortere werktijd op de werf kunnen we vandaag al heel wat kosten drukken. Dat vraagt eenvoudigere, maar daarom niet minder kwalitatieve bouwtechnieken. Met L-Ments dakelementen, die bovendien ook nog eens bijzonder eenvoudig te installeren zijn, speelt u handig in op die trend. De snelle montage van deze dakelementen zorgt al voor een mooie besparing. En de lagere energiefactuur, die krijgen de bewoners erbovenop.

> Meer informatie over L-Ments
> Bekijk de L-Ments instructiefilm
> Interesse of een concreet project? Contacteer ons

Bekijk meer persberichten van Recticel - Isolatie

Perfect geïsoleerd van onder tot boven.

Zuidstraat 15
8560 Wevelgem Vraag informatie aan
Tel.: 056 43 89 43
Fax: 056 43 89 49 Ik wil gecontacteerd worden door Recticel - Isolatie